Kauneushoitola hinnasto

 

Comfort Zone

Jalkahoidot – Foot Spa

Perus Jalkahoito 60 min 60€
Hoito sisältää kylvyn, kynsien käsittelyn, kovettumien poisto ja hoitovoiteen.

Perusteellinen Jalkahoito 75 min 65€
Tämä jalkahoito soveltuu, kun on ongelmia esim. kynsien kanssa tai ei ole käynyt jalkahoidossa pitkään aikaan. Hoito sisältää : kylvyn, kynsien käsittelyn, ihon kovettumien poiston ja hoitovoiteen.

Jalkojen Kynsihoito noin 30-45 min 45€
Sisältää kylvyn, kynsien leikkauksen ja kynsinauhojen siistimisen sekä hoitovoiteen.

Comfort Spa Feet & Peel 30 min 50€
Väsyneille jaloille virkistävä ja kosteuttava hoito. Mineraalirikkaan hoidon ansioista jalkojen ihosta tulee ihanan pehmeät. Hoidon voi yhdistää esimerkiksi kasvo- tai käsihoidon yhteyteen. Sisältää kuorinnan, naamion, kevyt hieronta ja jalkavoiteen.

Foot Special 30 min 45€
Pehmeät jalkapohjat kuorivalla ja kosteuttavalla pads- geelinaamiolla. Jalkapohjat siistitään jalkaraspilla sekä viimeistellään virkistävällä jalkavoiteella. Hoito voidaan tehdä esimerkiksi kasvohoidon yhteydessä.

Syylähoito 45 min 45€
Tehokas Verrotop hapotushoitomenetelmä. Paikallinen jalkojen ja käsien alueen syyliin. Sopii lähes kaikille. Usein yksi hoitokerta riittää, mutta joskus tarvitsee useamman hoidon, esim. syylän koosta riippuen.

Syylän tarkastushoito noin 30 min 25€
Syylä hiotaan ja tarkistetaan, onko hoito tehonnut.

Kasvohoidot – Facial

Kasvohoitoihin sisältyy :Tervetulo- rituaali, ihon puhdistus, kuorinta, kasvo-, pää- tai sivelyhierontaa, naamio ja hoitovoiteen. Hoidot soveltuu kaikille ja räätälöidään tarpeen mukaan.. myös miehille sopivaksi.

Hydramemory Express 30 min 55€
Syväkosteuttava, pikakasvohoito, ilman hierontaa. Ihanteellinen ennen meikkausta.

Hydramemory Facetime 60 min 75€
Syväkosteuttava hoito kuivalle ja erityisen kuivalle iholle. Hoidon jälkeen iho tuntuu silkkisen pehmeältä ja eloisalta.

Recover Touch Express 30 min 55€
Tehokas antioksidantti ja vitamiinirikas hoito

Recover Touch 60 min 75€
Antioksidantti vitamiinihoito Goji-marjoilla. Hoito elvyttää ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Sopii jokaiselle ihotyypille.

Remedy Soothing 60 min 85€
Hoito soveltuu atooppiselle, herkälle ja vaurioituneelle iholle. Hoito uudistaa, vahvistaa ja rauhoittaa ihoa sekä kosteuttaa tehokkaasti.

Active Pureness 60 min 85€
Tehokkaasti syväpuhdistava ja kirkastava kasvohoito. Epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle.
Tasapainoittaa sekä hillitsee talineritystä.

Active Pureness Teen 45 min 60€
Nuorelle iholle suunniteltu hoito. Tehokaasti puhdistava ja ihon toimintaa tasapainoittava.

Organic Sacred Nature 60 min 79€
Luonnonmukaiset Ecort- certifioidut raaka- aineet. Hemmotteleven hoitavat tuotteet ravitsevat ja suojaavat ihoa. Sisältävää buriti- ja jojobaöljyjä sekä suojaavaa perhospensasuutetta.

Lapsille oma kasvohoito 45 min 55€
Lapsille oma kasvohoito. Sisältää kasvojen puhdistuksen, kuorinnan, naamion ja kasvo-
 ja päähieronnan. Hoidossa käytetään luonnonmukaisia tuotteita ( Sacred Nature ). Rentouttava ja ihana pieni hetki. Kokemus luo ylellisyyttä arkeen.

Vartalohoidot – Body

Organic Sacred Nature Body 60 min 90€
Täysin Luonnonmukaista ravintoa iholle.
Ecocert- sertifoitu tuotelinja vartalolle: sisältää kokovartalokuorinnan ja -hieronnan. Hemmotteleva buriti- ja jojobaöljy ravitsee, elastisoi ja kosteuttaa ihoa. Sopii erinomaisesti koko perheelle.

Tranquillity Aromatic Body Relax and Soul 60 min 90€
Mielyttävän rentouttava ja aromaattinen tuoksuva vartalohoito. Sisältää ihoa pehmentävän öljymaidon ja vartalovoiteen sekä rituaalisen hieronnan.

Hoitopaketit / Face & Body treatment

Organic Sacred Nature Face & Body 90min 125€
Ecocert -sertifioitu yhdistelmähoito kasvoille ja vartalolle. Täysin luonnonmukaista ravintoa iholle, sisältäen hemmottelevaa buritia ja jojobaöljyä, joka ravitsee ja elastisoi sekä kosteuttaa ihoa luonnonmaukaisesti.

Comfort combination Hand & Feet treatment 50 min 65€
Sisältää Kuorinnan, naamion, kevyen hieronnan ja hoitovoiteet sekä päähieronnan. Ravinnerikas, kosteuttava ja rentouttava yhdistelmähoito.

Muut hoidot

Sublime Eye 30min 45€ / kasvohoidon yhteydessä 15min 25€
Kirkastava, tehokosteuttava, ihoa kiinteyttävä silmänympäryshoito. Sisältää tehoboosterin, hieronnan ja naamion. Hoidon voi yhdistää kasvohoitoon.

Nourishing Hand Specialist 30 min 45€
Erittäin kosteuttava, antioxidanttinen ja ravinnerikas hoito käsille. Sisältää kuorinnan, naamion, hieronnan ja käsivoiteen. Hoidon voi yhdistää esimerkiksi kasvohoitoon.


SOKEROINNIT:

Sääret tai reidet       38 €
Kainalot            28 €
Huuli tai leuka        10 €
Bikiniraja           30 €
Brassi (vain naisille)     68 €
Käsivarret           30 €